Spider-man - The Green Goblin

39,00 kr.
Inkl. moms
Reference: GB-FP1095-2

MAXI 2 plakat 64 x 90 cm

Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Spider-Man eller Spiderman (Edderkoppen/""Edderkoppemanden"") er en tegneserie-figur skabt af Stan Lee og Steve Ditko og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Figuren optrådte første gang i tegneserien Amazing Fantasy #15 i august 1962. Spider-Man indgår i superhelte-universet fra det amerikanske forlag Marvel Comics, og har på dansk tidligere været udgivet under navnet Edderkoppen, men siden 1999 er Marvels serier i Danmark blevet udgivet med de amerikanske navne.

Green Goblin (Norman Osborn) er superskurken i den første af filmene om Spider-man.

Norman Osborn var en rig og benhård forretningsmand, der alene forsøgte at opfostre sin søn, Harry Osborn, efter hans kone gik bort. Norman var selv opvokset i fattigdom, og var efter han kom til penge, blevet overbevidst om at man kunne købe sig til alting. Han hjalp ikke sin søn med lektierne, hvis de tog til sportskamp, blev det uden snak, og millitært fokus på kampen, og selvom Norman var meget gavmild, med penge, kunne det ikke kompensere for den kærlighed, hans søn ikke fik. Helt galt, gik det dog først, da en grøn væske som Dr. Strom, en videnskabsmand som arbejde for Norman Osborn, havde lavet, eksploderede i hovedet på Norman. Osborn blev kørt på hospitalet, og lægerne så at der var skader langt inde i hans hjerne, hvilket senere ville vise sig at være mere sandt, end de kunne have fantasi til at forestille sig. Norman var overbevidst om at hans fysiske styrke var betydelig øget, og hans intelligens ligeså. Han påtog sig rollen som Green Goblin. Med våben som Hånd-granater (""Pumpkin-bombs""), handsker i stand til at skyde laser ud af fingrene og en flagermus-formet ""Goblin-Glider"", var han klar til at styre den kriminelle scene i New York. Det skulle dog vise sig at blive hårdere end forventet.

Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Spider-Man

MAXI 2 plakat 64 x 90 cm. Bemærk hvis du ønsker at anskaffe en ramme til plakaten, at plakaten er cirka 3 cm bredere end vores standardrammer (61 x 91,5 cm) og derfor skal afkortes for at passe i rammen. Det ses ikke, at plakaten er 1,5 cm kortere end standardrammens fulde længde, da det synlige felt er 89,5 cm.

GB-FP1095-2