Justin Bieber

9,95 kr.
Inkl. moms
Reference: GB-LP1372-78

MAXI plakat 61 x 91,5 cm

Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Justin Drew Bieber (født 1. marts 1994) er en canadisk pop/R&B sanger, sangskriver og skuespiller. Bieber blev opdaget i 2008 af Scooter Braun, som så en af Biebers videoer på YouTube, og som senere blev hans manager. Braun arrangerede et møde med Usher for ham i Atlanta, Georgia, og Bieber blev hurtigt knyttet til Raymond Braun Media Group (RBMG), som er et joint venture mellem Braun og Usher, og tegnede derefter hurtigt en kontrakt med Island Records som blev tilbudt af L.A. Reid.

Biebers debutsingle, ""One Time"", blev udgivet på verdensplan i 2009 og toppede på top-ti i Canada og på top-tredive på flere internationale markeder. Hans debut-udgivelse, My World, blev udgivet den 17. november 2009 og blev certificeret platin i USA. Han blev den første musiker, der havde syv sange fra sit debutalbum på Billboard Hot 100.

(Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber).

GB-LP1372-78