Brooklyn Bridge

49,00 kr.
Inkl. moms
Reference: GB-PH0303-81/1

MAXI plakat 91,5 x 61 cm

Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Sort/hvidt billede af Brooklyn Bridge.

Brooklyn Bridge er måske den mest fotograferede bro i verden. Og ikke uden grund. Brooklyn Bridge er et smukt og fantastisk bygningsværk. På byggetids-punktet - 1883 - var den verdens største hængebro, men den er siden blevet overgået af 70 andre broer i verden, deriblandt vores broer over Storebælt og Lillebælt. Brooklyn Bridge forbinder Manhattan og Brooklyn og kan passeres af både biler, cyklister og fodgængere. Som fodgænger får du alle fordelene, for mens bilerne er pakket ind på det nederste dæk, kan du spadsere på øverste dæk og nyde den mest fantastiske udsigt til Manhattan skyline og New York Havn. Turen over er 1,8 km lang, men hvor lang tid det tager at gå, afhænger af, hvor mange billeder du skal tage undervejs - og det er helt sikkert mange! 

GB-PH0303-81/1