Ferrari 430 Scuderia (Midi plakat)

39,00 kr.
Inkl. moms
39
Reference: PY-MPP50242-84/44

MIDI plakat 50 x 40 cm

Ferrari 430 Scuderia (Midi plakat)

Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Ferrari 430 Scuderia (Midi plakat)

En rød Ferrrari - ikke kun en drengedrøm...

Ferrari er et italiensk bilmærke grundlagt 1947 af Enzo Ferrari (1898-1988). Logoet er et gult skjold med en stejlende sort hingst. Deraf kommer Ferraris kælenavn Cavallino Rampante. Ferrari ejes i dag af FIAT. Ferrari fremstiller modellerne: F430, 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti og supermodellen ""Enzo"".

Skønt op imod 90 procent af Ferraris nyere biler sælges som røde (rosso corsa = Italiens officielle racer farve), så opfatter Ferrari-fabrikken selv gul som deres egen farve, jævnfør den sorte, stejlende hingst på en gul baggrund, der har sin oprindelse i at gul symboliserer byen Modena hvor Ferrari startede sit motorsport team.                     

Kilde: http://www.billed4you.dk/da.wikipedia.org/wiki/Ferrari

PY-MPP50242-84/44