Moeraki sten - 366 x 254 cm (8 ruller)

199,00 kr.
Inkl. moms
199
Reference: 05-012-285

Fototapet 366 x 254 cm - leveres i 8 ruller

Moeraki sten - Væg fototapet

Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Motivet forestiller Moeraki Boulders (sten) i New Zealand.

Fototapetet er i alt i størrelsen 366 x 254 cm og er delt i 8 ruller. Fototapetet er beregnet til tapetsering af væg ved anvendelse af almindeligt tapetklister.

Producenten går ikke på kompromis: De leverer den bedste kvalitet i pagt med naturen.

Der er fokus på såvel produktets kvalitet som at tage vare på vores ressourcer på en ansvarlig måde med fokus på bæredygtighed. Producenten er derfor en FSC©-certificeret virksomhed, hvilket sikrer en bæredygtig produktion lige fra bearbejdningen af de rå materialer over transporten til selve trykningen.

05-012-285