Kiss in New York City

59,95 kr.
Inkl. moms
Reference: PY-PP30380-78
Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Kiss er et amerikansk hard rock-band grundlagt i New York i 1973. Kiss har i alt solgt mere end 19 millioner albums alene i USA, og i alt har bandet solgt mere end 100 millioner albums verden over. De er let genkendelige med deres ansigtsmaling og kostumer, som for det meste består af sort, hvidt eller brunt. De er også meget kendt for deres fantastiske live-optrædener, som har inspireret f.eks. det tyske band Rammstein, som også blandt andet bruger ild og meget mere. (Kilde: Wikipedia)

MAXI plakat 91,5 x 61 cm

PY-PP30380-78