Beyblade - Let it rip!

59,95 kr.
Inkl. moms
59.95
Reference: PY-PP0775-14/2
Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Beyblade (Bakuten Shūto Beiburedo, direkte oversat til Explosive Shooting Beyblade) er en japansk animeserie. Serien handler om Tyson Granger og hans 4 venner på teamet Bladebreakers, Kai Hiwatari, Ray Kon, Max Tate og Kenny (chef), hvis mål er at blive beyblade verdensmestre. Ved verdensmesterskabet skal de op imod Demolition boy, som består af Tala, Bryan, Spencer og Ian. De blader for Biovolt. Beyblade stammer fra et ældgammelt japansk spil for børn der kaldes "Beygoma". Beyblades er en slags snurretoppe med enorme kræfter der kan indeholde et bit-beast, som er et meget kraftfuldt magisk væsen. Serien består af 3 sæsoner med i alt 51 afsnit i hver. Der er også blevet lavet en film, Beyblade: The Movie - Fierce Battle, der foregår i slutningen af 2. sæson og starten af 3. sæson. (Kilde: Wikipedia)

MAXI plakat 61 x 91,5 cm

PY-PP0775-14/2