Kurt Cobain - Live

59,95 kr.
Inkl. moms
59.95
Reference: PY-PP0745-68
Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Kurt Donald Cobain (20. februar 1967 i Aberdeen, Washington - Ca. 5. april 1994 i Seattle) var en amerikansk musiker. Han var frontfigur i Nirvana som sanger og guitarist og regnes for at være en af de vigtigste musikere. Han bliver også regnet som en af de førende talsmænd for den såkaldte Generation X og er måske 90'ernes vigtigste musikpersonlighed.

Cobain dannede i 1987 Nirvana sammen med Krist Novoselic og Chad Channing. Channing forlod senere bandet og blev erstattet af Dave Grohl. Bandet udgav albummet 'Bleach', før de fik deres store gennembrud i efteråret 1991 med sangen "Smells Like Teen Spirit" og albumet Nevermind.

Kurt Cobain begik selvmord den 5. april 1994 i sin garage i Seattle. Han blev fundet den 8. april af en elektriker, der skulle ordne noget i hans hus. Efter hans død har han fået kultstatus og menes af mange at være musikkens "redningsmand" i 90'erne. (Kilde: Wikipedia)

MAXI plakat 61 x 91,5 cm

PY-PP0745-68