Iron Maiden - The Early Days

59,95 kr.
Inkl. moms
Reference: GB-LP0954-71
Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Iron Maiden er et heavy metal-band startet i 1975 i London, England, af bassist Steve Harris. Bandet regnes som et af de mest indflydelsesrige heavy metal-bands i verden, og har solgt mere end 100 millioner album. Iron Maiden har derudover haft stor indflydelse på udviklingen af andre metal-genrer. Et eksempel er det amerikanske thrash metal-band Slayer, som har udtalt at Iron Maiden er et af de bands som har påvirket dem mest. 19. august 2005 blev bandet medlem af Hollywood's Rockwalk, som er musikkens svar på Hollywood Walk of Fame.

Bandets maskot, Eddie, går igen både til koncerterne og på covers til bandets album. Computerspillet Ed Hunter er baseret på Eddie.

I september 2010 havde Iron Maiden udgivet 15 studiealbum, 10 opsamlingsalbum og 9 livealbum.

MAXI 2 plakat 64 x 90 cm. Bemærk hvis du ønsker at anskaffe en ramme til plakaten, at plakaten er cirka 3 cm bredere end vores standardrammer (61 x 91,5 cm) og derfor skal afkortes for at passe i rammen. Det ses ikke, at plakaten er 1,5 cm kortere end standardrammens fulde længde, da det synlige felt er 89,5 cm.

GB-LP0954-71