Sugababes

59,95 kr.
Inkl. moms
Reference: GB-LP0922-78
Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Sugababes er en engelsk popgruppe dannet i 1998. Gruppen bestod af de tre fjortenårige veninder fra London: Keisha Buchanan, 'Mutya' (Rosa Isabel) Buena og Siobhán Donaghy. Siden da er både Mutya og Siobhán blevet udskiftet; Siobhán forlod gruppen først i 2001 og blev erstattet af Heidi Range fra Atomic Kitten, mens Mutya i 2005, efter at være blevet gravid, blev erstattet af Amelle Berrabah. Keisha Buchanan, det sidste oprindelige medlem, blev i 2009 udskiftet med Jade Ewen der bl.a. sang det britiske bidrag "My Time" til Melodi Grand Prix i 2009. Sugababes er en multietnisk gruppe; Keisha (jamaicansk), Mutya (½ filippinsk, ½ irsk/kinesisk/spansk), Siobhán (irsk), Heidi (englænder) og Amelle (marokkansk). (Kilde: Wikipedia)

MAXI 2 plakat 64 x 90 cm. Bemærk hvis du ønsker at anskaffe en ramme til plakaten, at plakaten er cirka 3 cm bredere end vores standardrammer (61 x 91,5 cm) og derfor skal afkortes for at passe i rammen. Det ses ikke, at plakaten er 1,5 cm kortere end standardrammens fulde længde, da det synlige felt er 89,5 cm.

GB-LP0922-78