Camp Rock

59,95 kr.
Inkl. moms
59.95
Reference: GB-FP2118-79/70
Antal
På lager - 2-4 dages levering.

  • Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os. Vi følger alle kunders rettigheder, til enhver tid. Dine oplysninger er sikre hos Os.
  • Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det. Vi sender med GLS som udgangspunkt, Men vælger Du en vare som kan sendes med DAO, direkte til Din dør; så gør Vi det.
  • Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen Du kan til en hver tid, returnere Dine varer. Læs mere om dette under " Levering", i bunden af skærmen

Camp Rock er en Disney Channel Original Movie. Camp Rock handler om Mitchie Torres (Demi Lovato), som vil på musiklejren Camp Rock, men forældrene har ikke penge nok. En dag får moren job som kok på lejren, og Mitchie kommer med til nedsat pris. Mitchie bliver venner med nogle snobber, men hun må lyve om sin mor for at blive i kliken. Hendes hemmelighed bliver afsløret, og hun bliver meget upopulær. Hun får en enkelt ven, som hedder Caitlyn. De to vil deltage i lejrens vigtigste konkurrence, The Final Jam... (Kilde: Wikipedia)

MAXI plakat 61 x 91,5 cm

GB-FP2118-79/70